За нас

За нас

Фирма "СТОЙКОВ 09" ЕООД е регистрирана през 2018 година в град Търговище. Основна дейност е търговия на дребно,инженерингова и проектантска дейност,производството на изделия по задание на клиента , резервни части и нестандартни изделия от черни и цветни метали,машинно оборудване. Надеждността на всички продукти  се дължи на грижливия подбор на качествени суровини.

През последните години в производствения процес заема и обработката и производството на детайли от инженерни пластмаси / на пръти , листове, плексиглас/ . Занимаваме се  с търговия на текстолит на пръти ,технически спрейове и друга широка гама от продукти предназначена за нашите клиенти.

Прогресът и успехите ни  са резултат от положените усилия, непрекъснатия стремеж към развитие и подобряване на работата на всеки един отделен етап. Основен акцент поставяме на успешното си сътрудничество с всеки клиент. Това ни мотивира в настоящата ни работа и също така ни дава увереност да посрещнем предизвикателствата на пазара в утрешния ден.