Момент фикс

Лепило Момент Express Fix 75гр.

 

Момент Fix Express  е универсално професионално монтажно лепило на база разтворител, което замества употребата на винтове, пирони и дюбели.

Свойства: Момент Express Fix е с технологията МОМЕНТАЛНО СВЪРЗВА, която осигурява незабавно слепване към основата без необходимост от допълнително закрепване и време за изпаряване на разтворителя. Подходящо е за употреба на открито и закрито. Корекции могат да се извършват до 2 мин. Осигурява водоустойчиво залепване на порести и непорести материали, дори при ниски температури. Висока крайна якост. Може да се боядисва след изсъхване.

Лепи: Дърво, зидария, керамика, бетон, гипсокартон, ПДЧ, шперплат, камък, MDF, твърдо ПВЦ, пластмаса. Фиксира первази, лайсни, декоративни панели, изолационни плоскости, декоративни профили, канали за ПВЦ кабели, табели и др.

Тествайте предварително пластмасата, за да определите подходящо залепване. Не е подходящо за полиетилен, полипропилен, тефлон, стиропор и огледала.

Употреба: 

Повърхностите трябва да са здрави, сухи, чисти и обезмаслени.

С помоща на стандартен пистолет за силикон нанесете лепилото на линии или точки. Залепете докато лепилото е още влажно /макс.15 мин./ и притиснете.

Начална якост на лепилото се достига след притискане на залепваните повърхности за 1 секунда.

Крайна якост се достига до 24 часа след залепване при стайна температура.

Отстранете остатъците незабавно с парче плат и минерален спирт.

Лепилото не трябва да се използва на постоянно влажни места.

Опаковка: 75гр. 

7,45 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,45 лв.
Моля, изберете: